Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Coolbet tarjoaa eväät parhaisiin vedonlyöntikokemuksiin! Korkeimmat tarjolla olevat kertoimet yhdistettynä lukuisiin kilpailuihin ja kampanjoihin kannattaa ehdottomasti hyödyntää, etenkin jos olet uusi asiakas. Tässä artikkelissa avataan hieman tarkemmin Coolbetin tarjontaa.

UUDEN ASIAKKAAN EDUT

Uutena asiakkaana Coolbetilla sinulla on valittavissa kaksi ensitalletusbonusta vedonlyöntiin.

100% Talletusbonus: Tekemällä vähintään 10€ talletuksen, Coolbet kaksinkertaistaa talletuksesi. Maksimissaan voit tallettaa 150€, minkä myötä saat 300€ pelirahaa.

Talleta 10€, pelaa 50€: Tallettamalla 10€, saat yhteensä 50€ pelirahaa.

NAPPAA BONUS!

Muistathan lukea säännöt & ehdot kampanjasivulla.

KAMPANJAT

Coolbetilla pyörii viikoittain kolme erilaista kilpailua vedonlyönnissä. Nämä kampanjat ovat syystäkin suosittuja, sillä tarjolla on loistavia palkintopotteja kampanjoiden parhaille pelaajille.

Tuplaus-kampaja: Tuplaus starttaa viikon jokaisena maanantaina klo 12:00, ja osallistuminen päättyy samana päivänä klo 23:59. Tuplauksessa pelaajan tarkoituksena on kaksinkertaistaa panos (5-20€) seitsemänä perättäisenä päivänä aina sunnuntaihin asti. Mikäli skabaaja tuplaa panoksensa onnistuneesti läpi viikon, pääsee hän omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin, joka jaetaan voittajien kesken.

Keskiviikon Kerroinpäällikkö: Nimi kertoo tässä tapauksessa kaiken oleellisen. Tässä kamppiksessa voittaja on se, joka saavuttaa korkeimman voittavan yhteiskertoimen keskiviikon vetokupongillaan (5-20€ panoksella). Omien voittojen lisäksi voittaja palkitaan 500€ pelirahalla!

Triplaus-kampanja Tuplaus-kampanja oli melko simppeli, eikö niin? Triplaus-kampanja ei tästä juurikaan eroa. Triplaus-skaba starttaa joka perjantai klo 12:00, ja siinä  tarkoituksena on kolminkertaistaa panos kolmena perättäisenä päivänä (pe-su) vähintään 10-30€ aloituspanoksella. Triplauksen läpäisseet pääsevät jakamaan 2000€ jackpotin.

Näiden skabojen lisäksi Coolbet tarjoaa kuumimmat kisat aina ajankohtaisiin matseihin ja turnauksiin. Erilaisten tuote- ja rahapalkintojen lisäksi tarjolla on ollut muun muassa monenlaista palkintomatkaa urheilutapahtumiin ympäri maailman.

Vallitsevan koronapandemian vuoksi palkintomatkat eivät ole ajankohtaisia, mutta itseä kiusataksesi pääset tästä haistelemaan fiiliksiä palkintomatkalta, jonka voittajat pääsivät nauttimaan Superbowl -matkasta vuosi sitten! Tulevaisuudessa myös Puoliajan kautta jaossa saattaa olla kampanjoiden voittajille unohtumattomia futiselämyksiä!

MARKKINOIDEN PARHAAT KERTOIMET

Vedonlyönnin tärkeimpiä oppeja, josta ei voi koskaan muistuttaa liikaa: Missä ikinä lyötkään vetoa, muista aina tarkistaa että kyseinen yhtiö tarjoaa pelaamallesi kohteelle parhaan kertoimen. Coolbet tarjoaa lähes poikkeuksetta parhaimpia kertoimia, ja selkeitä markkinatoppeja löytyykin sivustolta päivittäin.

Kertoimet saattavat vaihdella eri vedonlyöntiyhtiöillä suuresti. Jos lyöt vedonlyöntiyhiöllä X vetoa esimerkiksi Huuhkajien voitosta tulevissa karsintapeleissä kertoimella 1,98, saat panoksesi vedon osuessa lähes kaksinkertaisena takaisin. Jos vedonlyöntiyhtiö Y tarjoaakin Huuhkajien voitosta kertoimen 2,20 ja pelaatkin sen sijaan yhtiöllä X, häviät selvää rahaa.

Esimerkki yhtiöllä X: Lyöt vuoden aikana 50 vetoa 50 eurolla yllämainitun esimerkin mukaan. Näistä 50 kerrasta puolet, eli 25 päättyy vedon osumaan. Vedonlyöntiyhtiölle X pelatessasi olet pelannut yhteensä 2500€, ja saanut takaisin 2475€. Olet siis tehnyt tappiota.

Esimerkki yhtiöllä Y: Lyöt vuoden aikana samat 50 vetoa samalla 50€ panoksella, ja 25 vetoa päättyy osumaan. Pelaat vedot yhtiöllä Y. Olet lyönyt vetoa yhteensä 2500 eurolla ja takaisin saat 2750€. Olet tässä tapauksessa tehnyt siis voittoa 250€, kun taas edellisessä esimerkissä tappiota kertyi 25€.

LYÖ VETOA!

Kaiken tämän lisäksi Coolbet ansaitsee huomion suomenkielisestä ja ennen kaikkea nopeasta asiakaspalvelusta. Coolbet on tehnyt pelaamisesta myös entistä nopeampaa: voit nimittäin pelata ilman tunnistautumista Talleta ja Pelaa -ominaisuuden avulla.

Kannattaa myös napata Coolbetin Twitter-kanava seurantaan – sieltä löydät aina ajankohtaiset kampanjat ja kilpailut helposti ensimmäisten joukossa!

 

Edellinen artikkeliSirkusta Crotonen ja Sassuolon väliseen myräkkään?
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Brassipakki Marcelo ja maailman ihanin haltuunotto

102 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän