Mestarien liigan neljännesvälierissä nähtiin tiistai-iltana hieno temppu, kun FC Porto pudotti Juventuksen. Ratkaisu tapahtui jatkoajalla.

Juventuksen ja Porton välinen Mestarien liigan neljännesvälierien toinen osaottelu päättyi Juventuksen kotivoittoon numeroin 3-2 tiistai-iltana. Porto oli kuitenkin voittanut avausosaottelun numeroin 2-1 ja etenee vierasmaalisäännön turvin puolivälieriin yhteismaalein 4-4.

Porton Sergio Oliveira vei vieraat 0-1-johtoon rankkarista 19. minuutilla. Juventus kuitenkin tuli tasoihin ja ohi Federico Chiesan kahdella osumalla. Porton tilanne vaikeutui toisen jakson alussa, kun Mehdi Taremi otti parin minuutin sisään kaksi keltaista ja lensi suihkuun. Varsinainen peliaika päättyi numeroihin 2-1, joten edessä oli jatkoaika.

Miesalivoimaisen Porton Oliveira pamautti illan toisen osumansa komealla vaparilla 115. minuutilla. Huomionarvoista vaparissa oli se, että muurissa ollut Cristiano Ronaldo hyppäsi ja käänsi selkänsä, ja pallo meni hänen altaan kohti maalia.

Adrien Rabiot vei vielä Juventuksen johtoon 117. minuutilla, mutta Juventus ei saanut tehtyä enää tarvittavaa lisäosumaa.

Tiistai-illan ottelut:
Juventus – FC Porto 3-2 (Porto jatkoon maalein 4-4)
Dortmund – Sevilla 2-2 (Dortmund jatkoon maalein 5-4)

— —
Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!
— —

FC Porto etenee jatkoon

— —
KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki painoi kaksi maalia – Norwich porskuttaa sarjakärjessä!