Kyproksen pääsarjan Alemmassa loppusarjassa nähtiin maanantaina suomalaista dominointia, kun Paulus Arajuuri ja Onni Valakari maalasivat.

Suomalaiskaksikon edustama Pafos FC kaatoi kotikentällään Karmiotissa Pano Polemidionin numeroin 2-1 (2-0). Ottelun hahmo oli keskikenttäpelaaja Onni Valakari. Nuorukainen syötti ensin 7. minuutilla kapteeni Paulus Arajuuren tekemän 1-0-osuman, ja laukoi 85. minuutilla rankkarista 2-1-voittomaalin.

Pafos FC on kahdeksan joukkueen Alemman loppusarjan kärkipaikalla 35 pisteellä. Eroa putoamisviivan alle on kahdeksan pistettä, joten tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkue pelaa pääsarjaan tulevallakin kaudella.