Video: 39-vuotias Jari Litmanen painaa saksipotkumaalin Veikkausliigassa

Kuningas täyttää lauantaina pyöreitä! Litmasen perheeseen syntyi tasan 50 vuotta sitten tämän maan historian paras jalkapalloilija. Hyvää 50-vuotissyntymäpäivää, Litti!

Kuningas Litmanen palasi ulkomaankierrokselta lopullisesti Suomeen ja FC Lahden paitaan vuonna 2008. Paluun jälkeen tyylikkäin osuma nähtiin kaudella 2010, kun Lahti kohtasi Mika Nurmelan edustaman AC Oulun Oulussa.

Nurmela oli tasoittanut ottelun 82. minuutilla 1-1:een, mutta Litti oli sitä mieltä, että nämä eivät ole loppunumerot. Pelikellossa oli 88 minuuttia, Drilon Shala nosti pallon boksiin, missä 39-vuotias Suomi-jalkapallon suurin legenda otti pallon haltuun ja laukoi sen saksipotkulla AC Oulun maalin vasempaan ylänurkkaan, 1-2. Nämä jäivätkin ottelun loppunumeroiksi ja näin Kuningas ratkaisi jälleen kerran yhden ottelun henkilökohtaisilla taidoillaan.

Litmanen pelasi viimeksi vuonna 2011 HJK:n paidassa. Hän teki urallaan 597 seurajoukkueottelussa 227 maalia. Maajoukkueessa syntyi 32 osumaa lisää. Kauan eläköön Kuningas.

Litmanen ei ole edelleenkään virallisesti lopettanut uraansa.

— — —
Uusilla asiakkailla mahdollisuus valita kaksi erilaista ensitalletusbonusta. Tutustu lisää!
— — —

39-vuotias Jari tekee saksipotkumaalin

Jos video ei jostain syystä aukea, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here