Triplauksessa piisaa luottoa Bielsan Leedsiin

Friday Night Footballia pelataan Valioliigassa yhden ottelun verran Molineuxilla Wolverhamptonissa, jonne Marcelo Bielsan Leeds saapuu vieraaksi.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Nunon miehistöllä on allaan voitto Southamptonista, kun Wolves haki pisteet vieraista tuloksella 1-2. Kotona sitten ei olekaan niin hyvin kulkenut, kun kalenterivuoden ainoa Valioliigan kotivoitto on Arsenalista helmikuun alkupuolelta.
Leeds onkin tänään mielenkiintoinen sijoituskohde. Bielsapallo tietää kovaa säpinää kentälle ja oletettavasti myös maalikimaraa. Edellispelissä ystävänpäivänä tuli tukkaan Arsenalilta Emiratesilla, mutta sitä edelsivät komeat vierasvoitot Leicesteristä ja Newcastlesta.

Maaleja tänään nähdään, joten overipainotteiset kohteet ovat hyviä hakuja. Itse kuitenkin lähden rohkeasti Leedsin kelkkaan, sillä yli kolmosen kerroin näissä karkeloissa on liikaa. Leeds on parhaimmillaan pysäyttämätön kone ja Wolves saa todella panostaa nopeisiin vastaiskuihin, mikäli mielii tänään pisteitä haalia.

TRIPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here