Pukki-Partya luvassa Prestonin kotikentällä?

Pukki-Partya on toiveissa tälle iltaa, kun Triplauksessa luotetaan Norwichin hyvän vireen jatkuvan. Lapulle nousee myös toinen kohde Britteinsaarilta.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Miksi valita Coolbet?

Norwich City on palaamassa kovaa vauhtia takaisin kohti Valioliigaa. Kanarianlinnut ovat aikamoisessa lennossa, sillä edellisen kymmenen sarjaottelun saldona on yhdeksän voittoa ja viime kierroksen tasapeli Blackburnia vastaan.

Voittoputkelle sopii povata jatkoa myös tänään. Sarjan tasokkain joukkue Norwich on joka osa-alueella Prestonia vakuuttavampi ja keskikastissa jyräävä PNE saa venyä todelliseen yllätykseen tänään, mikäli pistepottia joukkue tulisi kerryttämään. Tilauksessa Teemu Pukilta tehoja, joita kotkalainen on mättänyt mahtavalla tahdilla jälleen tällä kaudella. Pukki on 22 osumallaan sarjan toiseksi paras maalintekijä Ivan Toneyn jälkeen.

Norwichin kaveriksi lapulle nousee Watford, joka saa vastaansa Sheffield Wednesdayn Vicarage Roadille. Watfordin suoralle voitolle irtoaa kertoimeksi 1.58, joka antaa osviittaa ottelun voimasuhteista. Sarjakakkosena oleva Watford on kovaa vauhtia matkalla takaisin Valioliigaan, kun SWFC on putoamisviivan alapuolella. Pienellä overin höysteellä isketään kotivoittoa lapulle.

TRIPLAAMAAN!

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here