Real Madrid kaatoi Liverpoolin Mestarien liigan puolivälieräavauksessa

Mestarien liigan mielenkiintoiset puolivälierät käynnistyivät tiistaina. Real Madrid otti kotivoiton Liverpoolista.

Real Madrid kaatoi kotikentällään Liverpoolin numeroin 3-1 (2-0) Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa Madridissa tiistai-iltana. Molemmilla joukkueilla oli avainpelaajia sivussa.

Vinicius Junior vei Realin johtoon 27. minuutilla ja Marco Asensio lisäsi johtoa kymmenen minuuttia myöhemmin. Liverpoolin Mohamed Salah kavensi toisen jakson alussa, mutta Junior painoi illan toisensa 65. minuutilla ja teki loppunumeroiksi 3-1.

Tiistai-illan toisessa matsissa Manchester City kaatoi Phil Fodenin viime hetken voittomaalilla Borussia Dortmundin numeroin 2-1 (1-0).

— —
Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Klo 22:00 Borussia Dortmund – Manchester City

Mestarien liigan finaali on tarkoitus pelata Istanbulissa, Turkissa, toukokuussa 2021.

— —
KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki painoi hattutempun – Norwichin nousu Valioliigaan todella lähellä!