Veikkausliigan tiistaitarjonta hyödynnetään Tuplauksessa

Veikkausliigan tiistainen tarjonta hyödynnetään Tuplauksessa, jonka lisäksi lapulle kaivetaan kohde La Ligan illan myöhäisottelusta.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tammelan stadionilla vihelletään käyntiin Ilves – HJK klo 18:30 alkaen, eikä Klubin ennakkosuosikin asemaa sovi kiistää. Vaikka Ipa aloittikin kautensa voitokkaasti, ei liigaan palanneen AC Oulun kukistaminen ole vielä minkään sortin mittari.

Ilves floppasi Suomen Cupissa pahoin ja nyt kun tosipelit startattiin, on Jarkko Wissin ryhmän tuloskunto vielä varsin mystinen. Tänään kuitenkin saavat tamperelaiset venyä huippusuoritukseen, mikäli HJK meinataan kaataa. Vaikka Klubi alisuoritti Cupin finaalissa ja pelasi myös toisen maalittoman tasurin KuPSia vastaan toisessa pelissään, on se tänään ansaitusti suosikki. Mikäli Toni Koskelan miljoonamiehistö ei tätä klaaraa, on vierailla peiliin katsomisen paikka.

Myöhäisiltana Valencian seutuvilla pelataan vielä huippufussea klo 23:00 alkaen, kun Levante ja Barcelona mittelevät paremmuudesta. Vieraaksi saapuva Blaugrana taistelee mestaruudesta ja kotijoukkueen riveissä ei ihan saman suuruusluokan merkityksellisyydestä puhuta tänään. Vierasvoiton kerroin antaa osviittaa voimasuhteista.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here