Coolbetin Blogi: Brighton – Newcastle

Coolbetin Blogissa julkaistaan joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tämän viikon ennakossa keskitytään Brightonin ja Newcastlen kohtaamiseen, joka käynnistyy tänään lauantaina kello 22:00.

LYÖ VETOA!

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Amex Stadionilla pelataan isoista pisteistä

Tänä viikonloppuna Valioliigassa pelataan vain neljä ottelua ja näistä sekä vedonlyönnillisesti, että urheilullisilta panoksiltaan mielenkiintoisin on lauantai-illan taisto Brightonin ja Newcastlen välillä.

Joukkueet lähtevät viikonlopun kierrokselle juuri putoamisviivan yläpuolelta sijoilta 16 ja 17. Brightonilla eroa viivan alla olevaan Fulhamiin on kolme pistettä ja Newcastlella kaksi pistettä. Fulham pelaa oman ottelunsa jo perjantai-iltana, joten voitolla Leedsistä mökkiläiset nousisivat Newcastlen ohi tasapisteisiin Brightonin kanssa.

Tsekkaa koko blogi + pelivihje tästä

Sarjan huonoin kotijoukkue?

Brighton on voittanut tällä kaudella vain yhden kotiottelun ja se on koko sarjan pienin lukema. Yksi voitto neljääntoista kotiotteluun on hämmentävän huono tulos, etenkin kun ottaa huomioon Lokkien peliesitykset.

Sarjan ”huonoin” kotijoukkue on laukonut kotipeleissään keskimäärin 15,4 laukausta per ottelu, joka on Man Cityn (16,3) ja Liverpoolin (15,9) jälkeen sarjan isoin lukema. Jos tarkastellaan pelkästään boksin sisältä lähteneitä laukauksia, niin kaikista sarjan joukkueista ainoastaan Man City (10,9) on onnistunut laukomaan niukasti Brightonia (10,8) enemmän.

 

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän