Tietoa meistä

Puoliaika.com on jalkapallofanien ylläpitämä viihdesivusto, jolla on vahvat ja pitkäaikaiset perinteet. Tarkoituksenamme on luoda viihteellistä, asiantuntevaa ja ennen kaikkea ajankohtaista uutissisältöä tiedon janoisille futisfaneille. Haluamme olla verkon ykkösmedia ja siksi tarjoammekin lukijoillemme futisviihdettä joka päivä. Sivustollamme on laajasti kaikkien suosituimpien futisliigojen uutisia, kuten La Liga, Valioliiga, Mestarien Liiga jne.

Vastuullinen pelaaminen

Mikäli ryhdyt uhkapelaamaan tai, vaikka oletkin harrastanut sitä jo pitkään, niin ei koskaan ei sovi unohtaa vastuullisen pelaamisen tärkeyttä. Pelaamisen tulee aina lähtökohtaisesti olla viihteellistä ja mukavaa ajanvietettä, mikäli koet tai lähipiirisi kokee, että olet suistumassa pois vastuullisen pelaamisen sisärajoilta ulkokentille, niin suosittelemme ottamaan taukoa vedonlyönnistä.

Mikäli löydät itsestäsi viitteitä alla olevista kohdista, niin suosittelemme vakavasti pohtimaan, onko pelaamisesta muodostumassa ongelma, tai onko se sitä jo nyt:

  • Käytät pelaamiseen liikaa aikaa
  • Yrität rikastua pelaamisella
  • Olet valmis ottamaan, tai olet jo ottanut lainarahaa pelaamistasi varten
  • Laiminlyöt lähimmäisiäsi tai ystäviäsi pelaamisen vuoksi
  • Lasket henkilökohtaista talouttasi vedonlyöntivoittojen varaan
  • Nostat holtittomasti panosta lisäjännityksen vuoksi
  • Pelaaminen ahdistaa, mutta et pysty lopettamaan

Mistä apua mahdollisiin ongelmiin?

Parhaillekin voi muodostua pelaamisen kanssa ongelmia, mutta onneksi asian kanssa ei tarvitse olla yksin. Ohessa muutama esimerkki luotettavista toimijoista, joilta saada apua mahdollisiin peliongelmiin.

Mielenkiintoisia linkkejä:

EURO 2021 -kisojen infosivusto:

Jalkapallonemkisat.com

Tuoreimmat uutiset ja analyysit snookerista:

FinnSnooker

Jääkiekon MM-kisojen infosivusto:

Jaakiekonmmkisat.com

Jalkapallon MM-kisojen infosivusto:

jalkapallonmmkisat.com