Triplausrupeama startataan Veikkausliigan parissa

Triplausrupeama startataan tämän viikonlopun osalta Veikkausliigan parissa ja lapulle löysivät tiensä kohteet kahdesta eri matsista.

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Viime kaudella kolmannelle sijalle päätynyt Kuopion Palloseura on aloittanut tuoreen sesongin vaihtelevalla menestyksellä. Avauspelissä tuli takkiin Interiltä, jota seurasi maaliton tasuri Klubin kanssa. Voittosaldo kuitenkin avattiin edellispelissä FC Lahden vieraana 2-4 vierasvoitolla.

Tänään KuPS on selkeä ennakkosuosikki myös avaamaan kotivoittojen saldonsa. Vaikka IFK Mariehamn onkin voittanut Hongan vieraissa ja AC Oulun kotona, on syytä katsoa tulosten läpi. Etenkin AC Oulua vastaan joukkue aloitti väkevästi, mutta oli lopulta jopa hieman helisemässä nousijajoukkuetta vastaan.

Eiköhän tänään KuPS näytä kaapin paikan, kun Simo Valakarin poppoo on saanut koneet käyntiin. Joukkueelle merkittävä tekijä oli taatusti Suomen Cupin voitto, joka taisteltiin alivoimalla Klubia vastaan.

Toinen kohde poimitaan Tehtikseltä, jossa vastakkain Haka ja KTP. Hakan alkanut kausi on ollut pettymys, sillä Interin ja HIFK:n vieraina käteen jäi nolla pojoa.

Mitään riemunkiljahduksia tuskin on kotkalaistenkaan avausmatsit aiheuttaneet. Kaksi matsia ja saldona yksi piste. Toki mainittavaa on, että tämä ainokainen piste tuli SJK:n vieraana 1-1 tasatuloksella.

Triplausrupeama polkaistaankin käyntiin ottamalla KuPSin kaveriksi vielä KTP tuplamerkillä. Haka tunnettiin viime kaudella siitä, ettei kotivoittoja tullut sitten millään. KTP on joukkueen tasolta kuitenkin hyvin lähellä Hakan kokoonpanoa ja merkittävää etua ei synny suuntaan tai toiseen. Siihen nähden tässä kertoimessa on ilmaa.

TRIPLAUKSEEN!

Edellinen artikkeliCoolbet & 5-v synttärit – huikeita tarjouksia luvassa!
Seuraava artikkeliVideo: Maalivahdilta selkätorjunta ja kaksi lisäpelastusta – harvinainen rankkaritilanne Ranskan aladivarissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän