Leicesterin kuumaa virettä hyödynnetään Tuplauksessa

Leicesterin kuumaa virettä hyödynnetään tämän maanantain Tuplauksen starttiviivalla, kun Kettulauma isännöi Crystal Palacea.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Iltakymmeneltä potkaistaan käyntiin Valioliigan 33. kierroksen paketoiva matsi King Power Stadiumilla ja Leicester ei ole turhaan ennakkosuosikki. Brendan Rodgersin ryhmä on ollut vakuuttava läpi kauden ja juna tuntuu puksuttavan edelleen. Tätä vauhtia Leicester nähdään ensi kaudella europeleissä.

Tällä kertaa haetaan pelivalintaa hieman spesiaalimpaa kautta. Isketään vetokupongille Kelechi Iheanachon osuma, sillä nigerialainen on vetänyt viime ajat mielettömässä vedossa ja maaleja on syntynyt liukuhihnalla. Tänään ennakkosuosikkina matsiin lähtevä Leicester heiluttaa verkkoa todennäköisesti enemmän kuin kertaalleen ja Jamie Vardy + Iheanacho -kärkipari tulee ottamaan maalinteosta vastuuta.

TUPLAAMAAN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here