Saksalaisiin täysi luotto Triplauksen kupongilla

Saksalaisiin on täysi luotto Triplauksen kupongilla, kun alkavaan kampanjaan isketään kaksi kohdetta kahdelta ylimmältä sarjatasolta.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Coolbet tarjoaa parhaat kertoimet ja kampanjat!

Saksalaisiin kun isketään, niin Bundesliigan perjantaipeli on luonnollisesti edustettuna. Tällä viikolla kyseinen matsi pelataan Arminia Bielefeldin ja RB Leipzigin kesken. Tähän otteluun RB Leipzig lähtee luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina, eikä sarjanousija Bielefeldille ole tulossa helppo ilta. Julian Nagelsmannin poppoo kun on tälläkin sesongilla aikamoisessa vireessä.

Europelit eivät ole enää leipzigilaisten rasitteena tällä kaudella, joten täysi fokus on isketty Bundesliigaan. Sarjan puolella onkin vielä mestaruuskamppailu kuumana ja Bielefeldille ei ole varaa pisteitä menettää, jotta Bayern ei karkaa liian kauas. RBL lähtee suoralla vierasvoitolla liuskalle.

Toinen kohde lapulle poimitaan sarjaporrasta alempaa, jossa toisistaan mittaa ottavat Paderborn ja Karlsruhe. Tässä matsissa painetaan pelimerkit vieraille, jotka ovatkin olleet aikamoisessa vireessä viime ajat kotikentän ulkopuolella. KSC on sarjan parhaalla pistekeskiarvolla operoiva vierasjengi ja kovaa kerrointa irtoaa tänään heidän menestykselleen.

Nähtävissä ei ole suurempia merkkejä siitä, etteikö hyvä iskukyky vieraissa jatkuisi. Täksi kaudeksi alas Bundesliigasta pudonnut Paderborn on kuitenkin sen tason jengi, että otetaan kylkeen pieni vierastasoitus, jolloin myös tasurilla kohde tulee himaan. Tämän lisäksi edellytyksenä on alle 3.5 maalin linja, joka etenkin Karlsruhen matseissa on alitettu hyvällä prosentilla viime aikoina.

TRIPLAUKSEEN!

1 kommentti

  1. ”Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan.”

    Yhteen lauseeseen sait mahdutettua kolme asiavirhettä! LOL

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän