Hyvävireinen Norwich otti jälleen kolme pistettä Mestaruussarjassa johtotähtenään 30-vuotias maaliruisku Teemu Pukki.

Norwich kaatoi kotikentällään Luton Townin numeroin 3-0 (2-0) Englannin Mestaruussarjassa lauantaina. Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Teemu Pukki.

Pukki teki iltapäivän ensimmäisen osumansa 12. minuutilla. Todd Cantwell syötti ja Pukki tykitti komeasti pallon maalin kattoon. Toisen osumansa Pukki teki maaliedustalta 43. minuutilla ja vei Norwichin 2-0-johtoon. Vielä aivan avausjakson lopulla Pukki oli tehdä elämänsä maalin, kun hän ohjasi uskomattoman kauniisti kantapäällään Emiliano Buendian syötön. Luton-molari Simon Sluga sai kurotettua kätensä eteen ja lopputulemana oli kulmapotku.

Toisella jaksolla Norwichin vahva ote jatkui ja voittajasta ei ollut juurikaan epäselvyyttä. Cantwell laukoi 73. minuutilla loppunumeroiksi 3-0.

Pukki on tehnyt nyt 20 maalia Mestaruussarjassa tällä kaudella, ja mies on maalipörssin kakkosena. Norwich johtaa sarjaa, kun 35 ottelusta on kasassa 76 pistettä. Kakkosena on Watford (35 ottelua, 66 pistettä) ja kolmantena Swansea (33 ottelua, 65 pistettä). Mestaruussarjassa pelataan 46 ottelua, ja kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan