Huuhkajat-skaba: veikkaa & voita Suomen pelipaita!

Futisfaneille on tiedossa todellista herkkua keskiviikkona, kun jalkapallon MM-kisojen karsinnat alkavat. Myös Huuhkajat nähdään viheriöllä, kun se saa vieraakseen Bosnia-Hertsegovinan kello 21:45. Tähän matsiin on käynnissä kilpailu, jonka voittaja nappaa Huuhkajien pelipaidan itselleen!

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Kilpailussa veikataan Suomi vs. Bosnia-Hertsegovina ottelun lopputulosta, sekä jaettujen korttien (keltaiset ja punaiset) yhteismäärää. Mallivastaus: ”1-1, 3”.

Osallistu kilpailuun alta löytyvän lomakkeen kautta.

KERTOIMIIN!

Kilpailun säännöt

 • Voittajalla tulee olla Coolbetin pelitili, jolla on lyöty vähintään 5€ edestä vetoa mistä tahansa jalkapallo-ottelusta aikavälillä 23.3. klo 09:00 – 24.3. klo 21:45. Veto saa olla myös yhdistelmäveto.
 • Kaikki vastaukset tulee jättää viimeistään 24.3. klo 21:45.
 • Kilpailun voittaa se osallistuja, joka onnistuu veikkaamaan molemmat oikein (ottelun lopputuloksen + jaettujen korttien yhteismäärän). Mikäli oikeita vastauksia ei löydy, tarkistetaan ottelun lopputuloksen oikein veikanneiden vastaukset, joista katsotaan lähin veikkaus jaettujen korttien yhteismäärässä. Tasatilanteessa voittaja arvotaan.
 • Palkintona on Huuhkajien virallinen kotipelipaita (arvo 89,90€).
 • Osallistumalla kilpailuun, annat Puoliaika.com -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta pelitilisi olemassaolon kilpailuun liittyen sekä ottaa sähköpostitse yhteyttä sinuun voiton sattuessa.
 • Yksi osallistuminen / kilpailija.
 • Puoliaika.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

Jätä veikkauksesi:

(Huom! Mikäli vastauksen jättäminen ei onnistu puhelimen kautta, niin tietokoneen kautta pitäisi sujua. Pahoittelut vaivasta).

  Nimi (pakollinen)

  Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)

   

  Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

  3 Kommentit

  JÄTÄ VASTAUS

  Please enter your comment!
  Please enter your name here