Huuhkajat-skaba: veikkaa & voita Suomen pelipaita!

Futisfaneille on tiedossa todellista herkkua keskiviikkona, kun jalkapallon MM-kisojen karsinnat alkavat. Myös Huuhkajat nähdään viheriöllä, kun se saa vieraakseen Bosnia-Hertsegovinan kello 21:45. Tähän matsiin on käynnissä kilpailu, jonka voittaja nappaa Huuhkajien pelipaidan itselleen!

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Kilpailussa veikataan Suomi vs. Bosnia-Hertsegovina ottelun lopputulosta, sekä jaettujen korttien (keltaiset ja punaiset) yhteismäärää. Mallivastaus: ”1-1, 3”.

Osallistu kilpailuun alta löytyvän lomakkeen kautta.

KERTOIMIIN!

Kilpailun säännöt

  • Voittajalla tulee olla Coolbetin pelitili, jolla on lyöty vähintään 5€ edestä vetoa mistä tahansa jalkapallo-ottelusta aikavälillä 23.3. klo 09:00 – 24.3. klo 21:45. Veto saa olla myös yhdistelmäveto.
  • Kaikki vastaukset tulee jättää viimeistään 24.3. klo 21:45.
  • Kilpailun voittaa se osallistuja, joka onnistuu veikkaamaan molemmat oikein (ottelun lopputuloksen + jaettujen korttien yhteismäärän). Mikäli oikeita vastauksia ei löydy, tarkistetaan ottelun lopputuloksen oikein veikanneiden vastaukset, joista katsotaan lähin veikkaus jaettujen korttien yhteismäärässä. Tasatilanteessa voittaja arvotaan.
  • Palkintona on Huuhkajien virallinen kotipelipaita (arvo 89,90€).
  • Osallistumalla kilpailuun, annat Puoliaika.com -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta pelitilisi olemassaolon kilpailuun liittyen sekä ottaa sähköpostitse yhteyttä sinuun voiton sattuessa.
  • Yksi osallistuminen / kilpailija.
  • Puoliaika.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

Jätä veikkauksesi:

(Huom! Mikäli vastauksen jättäminen ei onnistu puhelimen kautta, niin tietokoneen kautta pitäisi sujua. Pahoittelut vaivasta).

[contact-form-7 id=”50511″ title=”Avausmaalin veikkaus”]

 

3 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here