Tuplaus käyntiin Allsvenskanin avauskierroksen kautta!

Tuplaus laitetaan käyntiin tänä maanantaina Allsvenskanin avauskierroksen kautta, kun Friends Arenalla kohtaavat AIK ja Degerfors IF.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Sarjanousija Degerforsin avauskierros Allsvenskanissa ei ole helpoin mahdollinen. Vastassa on yksi Tukholman suurista, eli AIK. Vaikka tähän kauteen Gnaget ei mestarisuosikkien joukossa lähdekään, on Bartosz Grzelakin alaisuudessa lupa odottaa viime kautta parempaa sesonkia. Grzelakin alaisuudessa hyökkäyspelaaminen on saanut uutta terää, verrattuna Rikard Norlingin aikakauteen.

Viime kaudella Superettanin kakkossijalle päätyneen Degerforsin reissu Ruotsin itärannikolle on siis lähtökohtaisesti vaikea, josta oman osviittansa antaa Coolbetin kertoimet (1.93 – 3.60 – 4.00). Eiköhän tämä rutiininomaisesti isännille kallistu ja kaikki muut tulokset kuin kotivoitto ovat ehdottomasti pettymys AIK:lle.

Lappu täydennetään iskemällä Valioliigasta varovainen poiminta liuskalle. 22:15 alkavassa kohtaamisessa vastakkain ovat Brighton ja Everton, jossa Lokkien tekemiseen uskalletaan luottaa kotinurmella. Parin maalin etumatka annettuna Graham Potterin miehistölle pitäisi riittää tänään osumaan.

TUPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän