Video: Kolo Toure vetää legendaarisen Toure-tanssin tiedotustilaisuudessa

Norsunluuranikkolainen jalkapallolegenda Kolo Toure täyttää perjantaina pyöreät 40 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää!

Rakastettu toppari Kolo Toure pelasi lähes kaksi vuosikymmentä kestänellää seurajoukkueurallaan ASES Mimosasissa, Arsenalissa, Manchester Cityssä, Liverpoolissa ja Glasgow Celticissä.

Norsunluurannikon maajoukkueessa hän pelasi vuosien 2000-2015 välisenä aikana 120 ottelua, joissa syntyi seitsemän maalia. Toure lopetti pelaajauransa syksyllä 2017. Nykyään hän kuuluu Leicesterin valmennusryhmään.

Toure siirtyi Liverpoolista skotlantilaisen Celticin riveihin heinäkuussa 2016. Sopimusta julkistettaessa mies vetäisi yhden legendaarisimmista tiedotustilaisuuksista. Ensin puolustajalta kysyttiin, mikä on hänen lempilaulunsa. Kysymyksellä viitattiin luonnollisesti kannattajien kannatuslauluihin, mutta Toure ymmärsi kysymyksen auttamatta väärin, sillä hänen vastauksensa oli Whitney Houston.

Kun mies lopulta ymmärsi kysymyksen tarkoituksen, päätti hän esittää lempikannatuslaulunsa, jonka Manchester Cityn kannattajat loivat aikanaan Kololle ja hänen veljelleen Yayalle.

— —
Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!
— —

Kolo Toure vetää legendaarisen tanssin

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here