Triplauksessa pitkästä aikaa kotimaan futista!

Triplauksessa on pitkästä aikaa tarjolla kotimaan futista, sillä Suomen Cupissa vastakkain ovat FC Inter ja IFK Mariehamn. Myös kansainväliset kentät ovat edustettuna lapulla.

Miksi betsata Coolbetilla?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Suomen Cupin lohkovaiheessa isketään kiinni jo klo 14:00 alkavaan Inter – IFK Mariehamn otteluun. Perjantai-iltapäivän kohtaamiseen kotijoukkue on ehdoton ennakkosuosikki, eikä ahvenanmaalaisilla lähtökohdiin nähden ole kovin suotuisa ottelu tulossa.

Inter kukisti vieraissa cup-avauksessaan FC Hongan, kun Martti Haukiojan ja Timo Furuholmin maaleilla sinimusat nappasivat 0-2 voiton. Vastaavasti Haka höykytti IFK Mariehamnia tylysti 3-0 Eerikkilässä.

Joukkueiden tilanteet ovat varsin erilaiset. Inter on ollut hyvässä nosteessa viime kaudet ja tänäkin vuonna sopii odottaa turkulaisilta menestystä. Ahvenanmaan ylpeys IFK M on sen sijaan odotettavissa putoamistaisteluun, eikä ensimmäinen kilpailullinen ottelu aiheuttanut seuran kannattajissa riemunkiljahduksia.

Joukkueissa on merkittävä tasoero, joka näkyy myös kertoimissa. Interin kertoimet on poljettu alas, mutta luotto joukkueeseen on suuri. Isketään voiton lisäksi ehtona se, ettei molemmat tee maalia.

Pelkällä Suomen Cupin kohteella ei kuitenkaan Triplausta saada onnistumaan, joten kaveriksi otetaan sumusaarten futista.

Blackburn Rovers ja Preston North End mittelöivät illan Championship-ottelussa, johon isännät lähtevät selkeähkönä suosikkina. Preston on kuitenkin sarjan parhaimmistoa vieraskentillä tällä kaudella, eikä Blackburn ole omaa päätä saanut pidettyä puhtaana kovinkaan mairittelevalla prosentilla. Eiköhän Preston vähintään yhden käy nikkaamassa Thomas Kaminskin selän taakse.

TRIPLAUKSEEN!

Video: Jules Koundé taiteili hienon osuman Barcelonan verkkoon

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here