Tuplauspeli avataan sinkkukohteella Valioliigasta

Tuplauspeli avataan tänä maanantaina sinkkukohteella Valioliigasta, kun vastakkain iskevät Everton ja Southampton.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Sinkkujen kautta liikkeelle lähtö on tuttua Tuplauksessa ja niin tehdään tänäänkin. Luottoa piisaa Evertoniin, jolla on allaan erittäin makoisa voitto Liverpoolista. Toffees kävi ryöstämässä pisteet Anfieldiltä 0-2 voitolla Richarlisonin ja Gylfi Sigurdssonin maaleilla.

Southamptonin viime ajat ovat olleet tuskaisempia. Sarjasijoitus on pudonnut kovaa vauhtia, kun Ralph Hasenhüttlin poppoo on kärsinyt pistemenetyksiä toinen toisensa perään. Edellinen peli, joka pelattiin myös vieraissa, meni selkeästi Leedsille. Marcelo Bielsan joukkue veti pidemmän korren 3-0 tuloksella.

Sotonin edelliset neljä vieraspeliä Valioliigassa ovat olleet kaikki tappioita, maalierolla 17-2. Tilastoa on toki vääristämässä Man Unitedille koettu 9-0 nöyryytys, mutta joka tapauksessa isoissa vaikeuksissa on Saints ollut. Joukkueella on myös runsaasti loukkaantumisia, joka kannustaa iskemään laadukkaampaa Evertonia tänään suoralla voitolla.

TUPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here