30-vuotias hyökkääjä ja jalkapallopersoona Mario Balotelli nousi sankariksi Serie B:n kärkimatsissa viikonloppuna.

Monza kaatoi vieraskentällä Salernitanan numeroin 1-3 (1-1) Serie B:ssä viikonloppuna ja piti samalla toiveet suorasta noususta Italian pääsarjaan elossa.

Ottelu oli avausjakson jälkeen 1-1-tasatilanteessa ja näytti etenevän näissä numeroissa kohti loppua. Viimeisellä kymmenellä minuutilla alkoi kuitenkin tapahtua, kun Mario Balotelli teki ensin 81. minuutilla 1-2-voittomaalin ja lisäajalla vielä yhden osuman lisää.

20 joukkueen Serie B:tä on pelattu 35 ottelua. Kärjessä on Empoli (67 pistettä) ja toisena suoran nousijan paikalla on Lecce (61 pistettä). Kolmantena on juuri Salernitana (60 pistettä) ja neljäntenä Monza (58 pistettä). Jäljellä on vielä kolme ottelukierrosta.

Balotelli siirtyi viime joulukuussa Monzaan pelattuaan sitä ennen viimeksi maaliskuussa 2020, juuri ennen ensimmäisen korona-aallon iskua. Hän on ollut kovalla painonpudotuskuurilla viime kuukausina.