Manchester Cityn vakuuttava vire jatkui – myös Real Madrid haki vierasvoiton

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat keskiviikkona Manchester Cityn ja Real Madridin voitokkaissa merkeissä.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Viime aikoina voitosta voittoon edennyt Manchester City oli jälleen kovassa vireessä, kun joukkue kohtasi Mönchengladbachin Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Ensimmäisellä puoliajalla Cityn laitapuolustaja Joao Cancelo antoi loistavan keskityksen, jonka Bernardo Silva jatkoi päällään maaliin. Toisella puoliajalla Cancelo oli järjestelemässä myös taivaansinisten toista maalia. Cancelon keskitys löysi jälleen Silvan, joka tällä kertaa jatkoi keskityksen Gabriel Jesusille, joka iski loppulukemat 0-2.

Keskiviikon toisessa ottelussa Real Madrid matkusti Atalantan vieraaksi. Atalantan tie kävi kivikkoiseksi jo 17. peliminuutin jälkeen, kun Remo Freuler ajettiin kentältä punaisella kortilla.

Loukkaantumisten runtelema madridilaisryhmä onnistui toisen puoliajan lopulla hyödyntämään miesylivoimansa. 86. peliminuutilla puolustaja Ferland Mendy teki vapauttavan maalin komealla laukauksella rankkarialueen rajalta.

Bernardo Silva iski Cityn avausmaalin Joao Cancelon täydellisestä keskityksestä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Video: ”Seksi-Ollin” fantastinen saksarimaali ratkaisi voiton Chelsealle