FC Porto yllätti Juventuksen Mestarien liigassa

Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelut jatkuivat keskiviikkoiltana. FC Porto kaatoi hienosti Juventuksen.

Kokeneen portugalilaistoppari Pepen kipparoima FC Porto voitti kotikentällään Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen numeroin 2-1 (1-0) keskiviikkoiltana.

Mehdi Taremi vei isännät johtoon heti 2. minuutilla ja Moussa Marega lisäsi johtoa toisen jakson alussa. Juventuksen Federico Chiesa kavensi 82. minuutilla, mutta enempää maaleja ei ottelussa nähty.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Borussia Dortmund kaatoi vieraissa Sevillan numeroin 2-3 (1-3). Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt norjalaistähti Erling Braut Haaland.

— — —
Uusilla asiakkailla mahdollisuus valita kaksi erilaista ensitalletusbonusta. Tutustu lisää!

Ke 24.2. klo 22:00 Borussia Mönchengladbach – Man City

Mukana on vielä 16 joukkuetta, eli kahdeksan jännittävää otteluparia. Ensimmäiset osaottelut pelataan 16.-17. ja 23.-24. helmikuuta. Toiset osaottelut puolestaan 9.-10. ja 16.-17. maaliskuuta. Mestarien liigan finaali on tarkoitus pelata Istanbulissa, Turkissa, toukokuussa 2021.