Juventuksella pakkovoiton paikka Mestarien liigassa

Juventuksella on tänään kotimatsissaan tiedossa pakkovoiton paikka, kun vastassa on ensimmäisen osaottelun hoitanut Porto. 

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Mestarien liigan jatkopelit, ensimmäinen vaikea osa vieraissa ja Cristiano Ronaldo. Eikö me tätä lähdetä Juventuksella jo näillä spekseillä kallistamaan?

Oli miten oli, mutta Juve tarvii tänään voiton tai leikki loppuu tämän kevään osalta siihen. Kuten sanottua, Porto oli vahvempi kotiottelussaan Mehdi Taremin ja Moussa Maregan osumien myötä. Fede Chiesan kavennus toisella jaksolla kuitenkin pelasti Bianconerille paljon.

Tänään ei kokoonpanotilanne voimasuhteita liiemmin muuta. Suurin vaikutus nähtäneen Porton topparikaksikon osalta, kun koko kauden avanneet Pepe & Chancel Mbemba eivät ole täydessä pelikunnossa. Kokoonpanot voivat siis muuttaa vielä paljonkin, jos molemmat em. pelaajat puuttuvat vierailta, on Juven iltapuhde todennäköisesti aavistuksen helpompi.

Tuplaukseen irtoaa riittävä kahden kerroin Juven voitolla, kun yhdistetään kevyt under vielä kulkeen. Andrea Pirlon suojattien ei tarvi, eikä kannata revitellä kaasu pohjassa. Tärkeintä on pitää Porto ilman vierasmaalia ja hoitaa itse ne tarvittavat 1-2 osumaa.

LYÖ VETOA!

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän