PSG:n loistava alku valui hukkaan – Man City nousi voittoon Pariisissa

Mestarien liigassa pelattiin keskiviikkoiltana välierien avausmatsi, jossa Manchester City teki kaksi huipputärkeää vierasmaalia.

Manchester City haki vierasvoiton Paris Saint-Germainista numeroin 1-2 (1-0) keskiviikkoiltana Pariisissa pelatussa välierien avausosaottelussa.

Viihdyttävästi peliä pyörittänyt PSG meni ansaittuun kotijohtoon vartin pelin jälkeen, kun kapteeni Marquinhos puski Angel Di Marian kulmapotkun sisään. Kaikki näytti erinomaiselta pariisilaisten kannalta, mutta toisella jaksolla kaikki kääntyi päälaelleen.

Ensin 64. minuutilla Kevin De Bruynen keskitykseltä näyttänyt laukaus yllätti PSG-molari Keylor Navasin, ja peli oli tasan. Sitten 71. minuutilla Riyad Mahrez laukoi vapaapotkun paristakympista vasempaan alapesään. Tuo jäi voittomaaliksi, ja näin Citylle vierasvoitto numeroin 1-2.

Citylla on käynnissä vahva kausi, sillä se voitti viime viikonloppuna Liiga Cupin pokaalin ja on matkalla myös Valioliigan mestaruuteen.

Joukkueiden toinen osaottelu pelataan tulevan viikon tiistaina. Chelsea ja Real Madrid kohtaavat puolestaan keskiviikkona. Mestarien liigan finaali pelataan Istanbulissa, Turkissa, lauantaina 29. toukokuuta 2021.