Video: Tasan kolme vuotta sitten Zlatan painoi uskomattoman maalin MLS-debyytissään!

Zlatan Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitedista LA Galaxyyn maaliskuussa 2018. Avausottelussa mies näytti heti, että kuka on päällikkö!

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic tuli ryminällä sisään Yhdysvaltojen pääsarja MLS:ään maaliskuussa 2018. Ibrahimovic päästettiin vaihdosta irti, kun ottelua oli pelattu 71 minuuttia. Kotijoukkue Galaxy oli tuossa vaiheessa tappiolla 1-3. Kaksi minuuttia myöhemmin tilanne oli 2-3 Chris Pontiuksen kavennusmaalilla.

Sen jälkeen alkoi Zlatan- show. Kolme minuuttia Pontiuksen maalin jälkeen pallo pomppi Ibrahimovicille ja mies tykitti yli 30 metristä pallon kauniilla volleylla yli vastassa olleen maalivahdin ja peli tasoihin! Zlatan kruunasi huiman iltansa ratkaisemalla ottelun lisäajalla.

Tällä hetkellä 39-vuotias ikinuori Zlatan pelaa AC Milanissa, ja mies teki äskettäin myös paluun Ruotsin maajoukkueeseen.

— —
Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!
— —

Zlatanin avausmaali LA Galaxyssa

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here