Norwich jatkaa Mestaruussarjan kärkipaikalla. Keskiviikkoillan vierasvoiton tähtenä loisti 30-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki!

Norwich kaatoi vieraskentällä Coventryn numeroin 0-2 (0-2) Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, keskiviikkoiltana.

Ottelun hahmona hääräsi Teemu Pukki, joka laukoi Emiliano Buendian syötöstä kliinisellä viimeistelyllä voittomaalin 28. minuutilla. Toisessa maalissa osat vaihtuivat, sillä Pukki syötti ja Buendia teki 0-2-osuman juuri ennen taukoa.

Norwich on 30 pelatun ottelun jälkeen sarjan kärjessä 61 pisteellä, neljä pistettä Marcus Forssin Brentfordia edellä. Kolmantena olevalla Swansealla on 54 pistettä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Kaikkiaan sarjassa pelataan 46 ottelua.