Viime aikoina pelejä lähinnä sivusta seurannut Tottenhamin Dele Alli pääsi irti Eurooppa-liigassa ja kiitti vastuusta.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tottenham kohtasi itävaltalaisen Wolfsbergerin Eurooppa-liigan pudotuspeleissä keskiviikkona. Otteluparin ensimmäinen osa oli mennyt viikkoa aikaisemmin Tottenhamin nimiin 1–4, joten Wolfsbergerin jatkomahdollisuudet olivat varsin minimaaliset jo ennen alkuvihellystä. Tottenham intoutui kuitenkin toisessakin osaottelussa mässäilemään maaleilla ja voitti puhtaasti 4–0.

Ottelun ehdoton hahmo oli Tottenhamin Dele Alli, joka on tällä kaudella suurimmaksi osaksi kuluttanut vaihtopenkkiä tai istunut katsomossa loukkaantumisten vuoksi.

Allin illan komein suoritus nähtiin jo 11. peliminuutilla, kun hän taiteili Matt Dohertyn syötöstä pallon maaliin häikäisevällä saksipotkulla.

Toisella puoliajalla Allin ilta jatkui mainiosti. Hän syötti ensin Carlos Viniciuksen 2–0-maalin 50. peliminuutilla. 73. minuutilla Gareth Bale pääsi niin ikään nauttimaan Allin tarjoilusta iskiessään 3–0-maalin. Vinicius viimeisteli vielä viimeisen kympin aikana loppulukemiksi 4–0.

Dele Allin saksarimaali oli kaunista katsottavaa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Manchester Cityn vakuuttava vire jatkui – myös Real Madrid haki vierasvoiton