Sinkkukohteella jahtaamaan Triplauspottia

Sinkkukohteella lähdetään jahtaamaan tämän viikonlopun Triplauspottia, kun panokset isketään Saksanmaalle.

Miksi lyödä vetoa Coolbetillä?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Saksan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Zweitesta haetaan tämän triplauslapun sinkkubetsi. Vastakkain ovat Darmstadt ja Karlsruhe, joukkueet jotka ovat hyvin eri tilanteissa tällä hetkellä.

Kotijoukkue Darmstadtin kausi on ollut pettymys. Viime kaudella nousu oli lähellä, mutta nyt joukkue keskittyy sarjassa säilymiseen. Karsijan paikalle on tällä hetkellä eroa viisi pinnaa, eikä tämän hetken iskukyky lupaa toivoa paremmasta. Darmstadt kuuluukin sarjan heikoimpien kotijoukkueiden kastiin.

Vastaavasti Karlsruhella menee kovaa ja viime kaudeksi kakkostasolle porrasta alempaa palannut perinneseura taistelee jopa noususta. Karlsruhe on Greuter Fürthin ja Kielin ohella sarjan parhaita vierasjoukkueita. Edellispelissä Nürnberg oli vahvempi 0-1, mutta vieraissa on todellakin kulkenut. Tästä osoituksena neljä perättäistä vierasvoittoa, joissa kaikissa myös overit ovat paukkuneet. Tämän myötä on helppo iskeä vastaavanlainen kohde lapulle myös tänään, kun yli kolmen kerrointa on tarjolla.

TRIPLAUKSEEN!

Edellinen artikkeliEurooppa-liigassa useita isoja yllätyksiä – Slavia Praha tiputti Leicesterin jatkosta!
Seuraava artikkeliViikon Valiovihje: West Bromwich – Brighton

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän