Tulikuuma Teemu Pukki oli jälleen elementissään, kun Norwich vankisti Championshipin kärkipaikkaansa Birminghamin kustannuksella.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Championshipin kärkipaikalla porskuttava Norwich voitti tiistaina vieraskentällä Birminghamin lukemin 1-3.

Tulikuuma Teemu Pukki aloitti Norwichin maalinteon 26. peliminuutilla. Suomalaiskärki laukoi vasemmalla jalallaan pienestä kulmasta komean ja voimakkaan laukauksen ohi Birmingham-veskari Neil Etheridgen.

Pukilla oli ensimmäisellä puoliajalla mahdollisuus viimeistellä illan toinen maali rangaistuspotkusta, mutta Etheridge torjui Pukin yrityksen. Pian tämän jälkeen Ivan Sanchez tasoitti lukemiksi 1-1.

Pukki kuitenkin paikkasi erheensä toisella puoliajalla, kun hän irtaantui Birminghamin puolustuslinjalta ja tuikkasi irtopalan varmasti maaliin.

Norwichin Oliver Skipp viimeisteli aivan ottelun viimeisillä hetkillä vielä loppulukemiksi 1-3.

Pukki on tehnyt nyt Norwichin neljässä viimeisimmässä ottelussa peräti kuusi maalia!