Bodo/Glimtiin piisaa luottoa Tuplauksen avauslapulla

Bodo/Glimtiin piisaa luottoa Tuplauksen avauslapulla, jonka lisäksi myös Allsvenskania mahdutettiin liuskalle.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Norjan Eliteserienin viime kaudella ylivoimaisesti nimiinsä hoidellut Bodo/Glimt matkaa n. 1300km etelään Bergeniin, jossa vastassa Robert Taylorin edustama SK Brann. Illan isännät ovat avanneet kauden surkealla tavalla. Neljän pelin saldona on neljä tappiota ja sarjan jumbopaikka.

Hallitsevan mestarin kausi on alkanut hieman paremmin ottein. Virheetön kolmen matsin rekordi ei ole, sillä kahden voton lisäksi sekaan mahtuu yksi tasuri. Tämä tuli edelliskierroksella Rosenborgia vastaan, joka myös Norjan suurimpana seurana tunnetaan. Eiköhän vieraat siis tänään hyvin vahvoilla ole ilman suurempia ihmeitä, joten yli 1.5 maalin linja uskalletaan heidän voiton kylkeen laittaa.

Kylkeen isketään vielä Malmön maali, jotta vaadittu kakkosen kerroin saadaan lapulle täyteen. Vastassa oleva Rasmus Karjalaisen Örebro on päästänyt sesongin alun toiseksi eniten maaleja, kun vastaavasti Malmö on niitä tehnyt kaikkein eniten. Skånelaiset saavat suoralle voitolle noin 1.4 kerrointa ja pitää muistaa, että Örebro on kuitenkin kotijoukkueen asemassa. Vieraiden heiniä siis.

TUPLAUKSEEN!

 

Edellinen artikkeliTeemu Pukki piti lehdistötilaisuuden – uskoo olevansa pelikunnossa Tanskaa vastaan EM-avauksessa
Seuraava artikkeliVideo: Alan Pulido tykitti komean voittomaalin MLS:ssä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän