Triplauksen viimeinen koitos on jälleen haastava

Triplauksen kolmas päivä tietää viimeistä koitosta ja tällä kertaa siihen hyökätään italialaisittain, kahdella Serie A -kohteella.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Eilinen triplaus tuli oikein mukavasti maaliin, kiitos Viikon Valiovihjeen! Tänään vaihdetaan brittikentät kuitenkin eteläiseen Italiaan, kun lapulla on Giallorossin ja Gli Isolanin kotiottelut.

AS Roman matsiin on enää hetki aikaa – avarit näyttää siltä kuin pitääkin ja jos tulivoimaa uupuu, niin penkiltä on heittää Edin Dzekon ja Stephan El Sharaawyn kaltaisia pelimiehiä. Roma on kuulunut tällä kaudella overiherkkiin joukkueisiin, mutta Udinese on myös todistanut potentiaalinsa, joten mennään tuplamerkillä tähän.

Jos osuma Roman pelistä napataan, jäädään jännittämään Atalantaa. Sen verran kesyä on Cagliarin meno tällä kaudella ollut, että Gasperinin köörin pitäisi tämä matsi hoitaa mennen tullen ja palatessa. Atalantalla on tulossa vielä tässä kuussa tärkeät pelit Napolia ja Real Madridia vastaan, tässä on nyt tärkeä kenraaliharjoitus niitä varten.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here