PSG haki vierasvoiton Bayern Münchenistä Mestarien liigan puolivälierissä

Mestarien liigan mielenkiintoiset puolivälierät jatkuivat keskiviikkoiltana. Münchenissä nähtiin maalirikas trilleri.

Paris Saint-Germain teki keskiviikkoiltana kovan tempun Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa kaatamalla vieraskentällä hallitsevan mestarin Bayern Münchenin numeroin 2-3 (1-2).

Pariisilaisten tähtihyökkääjä Kylian Mbappe vei vieraat johtoon heti 3. minuutilla. Marquinhos lisäsi johtoa 28. minuutilla, mutta kotijoukkueen Eric Maxim Choupo-Moting kavensi avausjakson loppupuolella taukonumeroiksi 1-2.

Tunnin pelin jälkeen Thomas Müller tasoitti. Mutta heti 68. minuutilla Mbappe teki illan toisensa ja vei vieraat taas johtoon. Bayern ei saanut tehtyä enää tasoitusta, joten PSG:lle upea vierasvoitto numeroin 2-3.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Chelsea kaatoi vieraissa FC Porton numeroin 0-2 (0-1) Mason Mountin ja Ben Chilwellin maaleilla.

— —
Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Klo 22:00 Borussia Dortmund – Manchester City

Mestarien liigan finaali on tarkoitus pelata Istanbulissa, Turkissa, toukokuussa 2021.

— —
KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki painoi hattutempun – Norwichin nousu Valioliigaan todella lähellä!