Eternal Derby antaa sävelet Tuplauksen toiseen koitokseen

Eternal Derby antaa sävelet Tuplauksen toiseen koitokseen, kun Serbian Cupin finaalissa ovat vastakkain todelliset arkkiviholliset.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Eilinen tuplauskuponki osui ja upposi, mutta tänään vaihdetaan Single-linjaan. Tarjonta on kevyesti sanottuna kehnoa, mutta siitä huolimatta pelattavaa löytyy Serbian Cupin finaaliväännöstä. Eternal Derbyksikin kutsuttu pahamaineinen Red Star Belgrade vastaan Partizan Belgrade käydään tänä iltana klo 20:00 alkaen.

Menneellä kaudella Serbian pääsarjan nimiinsä jälleen kerran klaarannut Red Star on ennakkosuosikki tähän finaaliin. Se hyödynnetään mielihyvin, sillä Zvezdan kerroin on juuri sopivasti riittävä Tuplaukseen.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here