Veikkausliiga pyörähti kunnolla käyntiin maanantai-iltana, kun kahdeksan joukkuetta pelasi kauden ensimmäisen sarjaottelunsa.

FC Lahti kaatoi kotikentällään FC Interin numeroin 2-1 (1-0) Veikkausliigassa maanantai-iltana. Ottelun hahmo oli lahtelaisten 23-vuotias keskikenttäpelaaja Jasin Assehnoun.

Kotijoukkue meni johtoon heti 7. minuutilla, kun Inter-puolustus sekoili ja pallo pomppi Assehnounille, joka viimeisteli. Sitten 78. minuutilla nähtiin tyylikäs osuma, kun Assehnoun kuljetti palloa vasemmalta laidalta, harhautti pari vastustajaa ja tykitti pallon maalin kattoon, 2-0! Interin Martti Haukioja kavensi vielä lopussa rankkarista loppunumeroiksi 2-1.