Norwichin 30-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki jatkaa maaliverkkojen heiluttelua. Keskiviikkona syntyi kauden 22. sarjamaali!

Norwich City kaatoi vieraskentällä Nottingham Forrestin numeroin 0-2 (0-2) Englannin Mestaruussarjassa keskiviikkoiltana. Äskettäin Mestaruussarjan helmikuun Kuukauden pelaajaksi valittu Teemu Pukki laukoi keskiviikkona jo kauden 22. sarjamaalinsa.

Pukki teki ottelun voittomaalin heti 9. minuutilla tarkalla kudilla vasempaan alapesään. Kieran Dowell lisäsi johtoa vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Molempiin maaleihin syöttöpiste Lukas Ruppille.

Erinomaisessa vireessä oleva Norwich jatkaa selvässä sarjakärjessä, kun 37 ottelusta on kasassa 82 pistettä. Sarjakakkosena on Watford (37 ottelua, 72 pistettä) ja kolmosena Swansea (36 ottelua, 69 pistettä). Sarjassa pelataan 46 ottelua ja kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan.