Chelsean ja Bayernin kanssa Tuplaustalkoisiin

Chelsean ja Bayernin kanssa isketään kiinni Tuplaustalkoisiin tämän maanantain osalta, kun potissa on jälleen herkulliset 5000€.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Chelseassa puhaltaa uudet tuulet ja sen saa huomata tänään myös Newcastle klo 22 alkavassa kohtaamisessa. Joukkueen peräsimeen saapunut Thomas Tuchel on aloittanut vakuuttavasti ja taktisesti joukkue näyttää ryhdikkäältä.

Tuchel on ohjastanut Bluesia nyt viiden ottelun ajan ja omissa on soinut näissä peleissä vain kertaalleen, sekin Toni Rudigerin sähläämän oman maalin myötä. Tänään, kun vastassa on Newcastle, en odota Magpiesilta maalin maalia vaan Chelsean nappaavan reiluhkon voiton. Timo Wernerin maalille (2.35) saattaa myös jokunen ropo lähteä, saksalainen kun on Tuchelin alaisuudessa piristymisen merkkejä esittänyt.

Jotta tarvittava kahden kerroin saadaan täyteen, isketään Chelskin kaveriksi Bayernin kotivoitto Arminia Bielefeldistä. Maailman kirkkainta eliittiä oleva Bayern ei tule näitä kohtaamisia kotinurmella kompuroimaan, etenkään sarjanousijaa vastaan.

TUPLAAMAAN!

Tällä lapulla vedettiin eilen Triplaus läpi!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here