Liverpool ja RB Leipzig pelaavat paikasta auringossa

Liverpool ja RB Leipzig pelaavat paikasta auringossa, kun Mestarien liigan jatkopeleissä ratkotaan puolivälieriin matkaavat jengit.

Miksi pelata Coolbetilla?

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

TSEKKAA TÄMÄ:

Tuplausta ollaan hanskattu sinkkukohteilla maanantain ja tiistain osalta, mutta tänään poimitaan kaksi kohdetta liuskalle. Toinen näistä on Manchester Cityn voitto Southamptonista, jonka pitäisi olla hyvin todennäköistä. Etihadilla City on ollut murskaavan ylivoimainen, ainoastaan Manchesterin toisesta jengistä on ollut haastajaksi. Vaikeuksissa oleva Soton sitä ei tänään ole.

Toiseksi kohteeksi nostetaan Mestarien liigasta Liverpoolin ja RB Leipzigin yhteenotto. Ensimmäinen osa Budapestissä pelattavasta parista meni Liverpoolille 0-2 ”vierasmaalein”, joten toinen jalka on Kloppin miehistöllä jo jatkossa.

Tänään kuitenkin RBL tulee kovaa päälle ja se on ainoa tapa pyrkiä vielä jatkoon. Kriisissä oleva Pool voi hyvinkin joutua pinteeseen saksalaisten kanssa, sillä joukkueen otteet näyttävät tällä hetkellä kovin vaikeilta. Tästä osoituksena tappioputki Anfieldillä. Luotetaan siihen ettei Liverpool tätä voita, mikä ei heille edellytyskään ole. Maaleja sen sijaan nähdään ja tämän myötä uskaltaa pienen overin veistää kylkeen.

LYÖ VETOA!

Edellinen artikkeliOver-ämpyilyä Mestarien liigaan
Seuraava artikkeliPSG pudotti Barcelonan Mestarien liigasta – Kylian Mbappe heilutti taas verkkoa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän