Over-ämpyilyä Mestarien liigaan

Keskiviikko tarjoaa Mestarien liigassa myräköitä, joiden pelin henki on selvä. Ensimmäisissä osaotteluissa mattoon jääneiden ryhmien on hyökättävä silläkin uhalla, että myös omissa soi.

PSG – Barcelona

PSG kairasi avausosasta ansaitun voiton, ja tällä kertaa saattaa olla niin, ettei muutaman vuoden takaista uskomatonta Barcelonan toisen osaottelun nousua nähdä. Kaikkihan on mahdollista, eikä Barcelonalla ole juurikaan pelikirjansa kanssa vaihtoehtoja.

PSG:n ei luonnollisesti ole pakko yltiöpäisesti hyökätä, mutta joukkueelle varmasti ilmaantuu paikkoja iskeä vastaan maailmanluokan sivaltajan Kylian Mbappen johdolla. Mikäli pariisilaiset säilyttävät ensimmäisessä osaottelussa saavuttamansa tason, ei Pochettinon tarvitse liikaa penkkinsä päässä hikoilla.

Messin kapelimestaroima Barcelona lähtee illan vääntöön ilman Philippe Coutinhoa ja Ansu Fatia. Sivussa näyttäisivät olevan myös Sergi Roberto sekä Gerard Pique. PSG:n kokoonpanotilanne on suhteellisen hyvä, mutta jo treeneihin asti yltänyt Neymar, koronasta kärsivä Moise Kean ja Juan Bernat lojuvat nokkahuiluosastolla. Härkämäistä Keania olisin taas puolimielelläni viheriöllä pällistellyt.

Pelivalinta

Barcelonan ainoa vaihtoehto on hyökätä. Vähintään neljä maalia tarvitaan, eikä tuo PSG:n yksi osuma vielä katastrofi olisi. Meikäläisen papereissa overin tappava vaihtoehto on PSG:n onnistunut ensimmäisen jakson puolustustyöskentely, mikä saattaisi ajaa matsin pimputteluksi. Toki isäntien kaksi nopeaa byyriäkin tappaisivat Barcelonan ajojahdin totaalisesti.

Niin tai näin, vallitsevassa tilanteessa otteluun kohdistuva yli 3 maalin lopputulema kertoimella 1,64 kiinnostaa. Tasan kolmella maalilla siis valinta mitätöityy.

Muodostan tällä kertaa singleä riskikkäämmän tuplan, johon otan kaveriksi Liverpoolin ja Leipzigin välisen maali-iloittelun. Myös illan toisessa myräkässä pelin henki on selvä: Leipzig jahtaa jopa riskillä, ja Liverpool iskee vastaan. Valinta on seuraava: o2,5 + BTTS kertoimella 1,86.

Näillä menen minä.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän