PSG pudotti Barcelonan Mestarien liigasta – Kylian Mbappe heilutti taas verkkoa

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat keskiviikkoiltana. Paris Saint-Germain etenee puolivälieriin Kylian Mbappen johdolla.

PSG:n ja Barcelonan välinen neljännesvälierien toinen osaottelu päättyi tasanumeroin 1-1 (1-1) keskiviikkoiltana. Pariisilaisnippu etenee puolivälieriin yhteismaalein 5-2.

Avausosaottelussa hattutempun tehnyt PSG-tähti Kylian Mbappe heilutti verkkoa myös keskiviikkona, kun mies laukoi puolen tunnin jälkeen rankkarin komeasti ylänurkkaan. Lionel Messi tasoitti loistokkaalla kaukokudilla muutamia minuuttia myöhemmin.

Vahvasti avausjaksolla esiintynyt Barcelona oli lähellä lisämaalejakin, mutta viimeistely ontui. Messi tuhlasi vielä rankkarin avausjakson lopussa. Toisella jaksolla maaleja ei enää nähty, joten PSG jatkoon.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Liverpool voitti kotonaan Leipzigin numeroin 2-0 (0-0) Mo Salahin ja Sadion Manen maaleilla, ja etenee puolivälieriin yhteismaalein 4-0.