Chelsean hyvä vire testissä Evertonia vastaan

Chelsean hyvä vire pääsee tänään jälleen tasokkaaseen testiin, kun Stamford Bridgelle vieraaksi saapuu Everton. Tuplaukseen poimitaan sinkkukohde tästä kohtaamisesta.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Thomas Tuchelin Chelsea on Valioliigan kenties kuumin joukkue Man Cityn ohella. Uuden saksalaisluotsin alaisuudessa Chelsea on kulkenut kaikki ottelunsa tappioitta ja etenkin puolustuspelaaminen on tällä hetkellä erinomaisen luotettavaa. Liverpool kaatui edellispelissä 0-1 Mason Mountin osumalla, jonka myötä Blues kipusi sarjassa jo neljänneksi.

Viidentenä niskaan hengittää illan vastus Everton, joka on myös mukavassa vireessä. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja Toffees taistelee tosissaan paikasta Mestarien liigaan. Stamford Bridge on kuitenkin lähihistoriassa ollut äärimmäisen vaikea paikka Evertonille saalistaa pisteitä.

Chelsea on syystäkin ennakkosuosikki kertoimissa ja Tuchelin tulon myötä joukkueen suorittaminen on ollut sen verran vakuuttavaa, että voittoon uskaltaa tänäänkin pelimerkit laittaa. Tähän kun lisätään vielä se aspekti, että Chelsean otteluissa mennään todella vähin maalein, on pienellä underilla maustettu kotivoitto riittävä Tuplaukseen sinkkuna.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän