Zlatania ei maalikuninkuus kiinnosta – ”Minä olen MVP:eiden MVP”

Zlatania ei pysäytetty sunnuntainakaan, kun ruotsalaistähti osui kertalleen Los Angeles Galaxyn kaataessa Montreal Impactin maalein 2-1.

Avausjaksolla Galaxyn 1-0 johtoon vieneen Ibrahimvicin jälkeen osuivat 1-1 tasoituksen viimeistellyt Lassi Lappalainen sekä voittomaalista vastannut Carlos Antuna.

Maali oli Zlatanille jo kauden 27:s, jonka myötä hän on vain kahden maalin päässä MLS:n maalipörssiä johtavasta meksiolaisesta Carlos Velasta. Mikäli MLS:n verkkosivuilla julkaistua haastattelua on uskominen, ei sarjan Kultaisen Kengän voittaminen ole kovinkaan korkealla ruotsalaisen tavoitelistalla.

– Minä olen MVP:eiden MVP (arvokkain pelaaja kaikista arvokkaimmista pelaajista), eli en keskity siihen. Haluan auttaa joukkuettani voittamaan, sillä olemme juuri nyt hyvssä tilanteessa. Haluamme päästä pudotuspeleihin ja jatkaa taistelua siellä, eli yksilöpalkinnot eivät ole minulle tärkeitä, Zlatan naulasi.

– – – – – –

ZLATANIA EI GOLDEN BOOT KIINNOSTA – MITÄ MUUTA FUTISMAAILMASSA TAPAHTUU?

 

Kauden noloin filmaus? – Katso video Arsenal-pakin hölmöstä yrityksestä! 

Koira katkaisi vastahyökkäyksen Naisten Liigassa – katso video!

Trent Alexander-Arnoldilta kaunis vaparimaali – katso video!

West Hamin puolustajalta upea vaparimaali ManU:n verkkoon – katso video!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here