Koira katkaisi vastahyökkäyksen Naisten Liigassa – katso video!

Koira katkaisi lupaavalta vaikuttaneen vastahyökkäyksen, kun TiPS ja HJK kohtasivat Naisten Liigan ottelussa lauantaina.

HJK:n keskikenttäpelaaja Linda Ruutu jakoi maanantaina Twitterissä varsin mielenkiintoisen videon. Tilanteessa HJK on pääsemässä vaaralliselta vaikuttavaan vastahyökkäykseen Tikkurilan Palloseuraa vastaan, mutta peli vihelletään poikki. Eikä mistään ihan tavallisesta syystä, vaan kentälle karanneen koiran takia!

Iloisesti pitkin kenttää kirmannut koira saatiin lopulta poistettua kentältä ja ottelua päästiin jatkamaan normaaliin tapaan.

Koiran juostessa kentälle HJK johti ottelua jo 0-3 ja lopulta helsinkiläiset karkasivat vakuuttavaan 0-6 voittoon, joten kentällä vieraillut koira ei ainakaan HJK:n peliä onnistunut sekoittamaan.

Naisten Liigaa on pelaamatta vielä kolme kierrosta. Kahdeksan pisteen sarjajohdon repäisseellä HJK:lla on mahdollisuus ratkaista mestaruus tulevana sunnuntaina kotikentällään, kun KuPS vierailee Helsingissä. TiPS sen sijaan majaliee sarjan neljännellä sijalla.

Koira katkaisi HJK:n hyökkäyksen

https://twitter.com/LindaRuutu/status/1176069021801885698

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Trent Alexander-Arnoldilta kaunis vaparimaali – katso video!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here