Alisuorittanut Betis palaa voittojen tielle

Real Betis on ollut kuluneen La Liga kauden pahimpia alisuorittajia ensimmäisen viiden kierroksen jälkeen. Tänään Los Verdiblancos saa mahdollisuuden muuttaa kurssiaan, kun Levante saapuu vastustajaksi Estadio Benito Villamarínille.

Viiden pelatun kierroksen jälkeen Betis on kerännyt vaivaiset viisi pistettä. Se voitti kotonaan Leganesin, mutta kompuroi muun muassa avauskierroksella Valladolidille ja jäi maalittomaan tasapeliin viime kierroksella Osasunan vieraana. Joukkue on kärsinyt kosolti huonosta tuurista, eikä sama trendi pisteiden valossa tule pitkään jatkumaan.

Betisin yläpuolella sarjataulukossa on illan vastus Levante, jolla on tilillään seitsemän pistettä. Levante on kerännyt kotiotteluissaan kaikki pisteensä, sillä vieraissa Granotas on hävinnyt molemmat otteluistaan Real Madridille ja Alavesille. Tänään ei pelivihjeessä Levanten vierasvireeseen luoteta.

Betisin hyökkäyksessä riittää tulivoimaa, mutta joukkue on silti tehnyt vain kuusi maalia tähän alkukauteen. Nabil Fekirin johtamalta hyökkäysnipulta odotetaan tehoja vastaisuudessa ehdottomasti lisää. Feikirin pelikunto ei ole vielä täysin kirkossa kuulutettu asia, mutta todennäköistä on, että ranskalainen kymppipaikan pelaaja avauksessa tulee tänään hääräämään.

Pelivihjeessä hypätään kotijoukkueen kelkkaan. Real Betis on joukkueena huomattavasti Levanten nippua laadukkaampi, eikä Levanten tappiolliset otteet vieraskentillä ainakaan päätä lähde tässä tapauksessa kääntämään. Levante tulee tässä ottelussa todennäköisesti vetäytymään ja Betis pääsee hieromaan palloa. Olennaista ottelussa tulee olemaan se, että kotijoukkue saa vihdoin maalintekoaan parempaan suuntaan.

Pelivihje: Real Betis (2.01 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso myös: 18-vuotiaan Daniel Zsorin saksipotkumaali voitti Puskas-palkinnon

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here