Kauden noloin filmaus? – Katso video Arsenal-pakin hölmöstä yrityksestä!

Kauden noloin filmaus saatettiin nähdä jo Valioliigan kuudennella kierroksella, kun Arsenal ja Aston Villa kohtasivat sunnuntaina.

Ottelun avausjakso oli Gunnersin kannalta varsin kivikkoinen. Villan John McGinn oli vienyt vieraat 0-1 johtoon 20. minuutilla, ja 41. minuutilla Arsenalin Ainsley Maitland-Niles lensi toisen keltaisen myötä suihkuun.

Paria minuuttia myöhemmin Arsenalin kreikkalaistoppari Sokratis yritti tasoittaa puntit hakemalla Villan brassihyökkääjä Wesleylle ulosajoa. Tilanteessa kreikkalainen jäi Wesleyn jalkoihin ja tarttui kaksin käsin kiinni hänen oikeaan jalkaansa. Lopulta Sokratis puski päällään omaan käteensä, koittaen saada tilanteen näyttämään siltä, että Wesley olisi potkaissut häntä.

Tökerö filmausyritys ei kuitenkaan purrut ottelun tuominneeseen Jonathan Mossiin, vaan tilanteesta jatkettiin Aston Villan vapaapotkulla.

Toisella jaksolla aurinko paistoi myös Gunnersin suuntaan, sillä joukkue nousi Nicolas Pepen, Callum Chambersin ja Pierre-Emerick Aubameyangin maaleilla komeaan 3-2 voittoon miesalivoimalla. Aston Villan toisesta maalista vastasi juuri Wesley.

Valioliigan kuudennella kierroksella nähtiin filmausten lisäksi myös komeita vaparimaaleja puolustajien toimesta, kun Liverpoolin Trent Alexander-Arnold upotti Chelsean ja West Hamin Aaron Creswell masensi Manchester Unitedin.