West Hamin puolustajalta upea vaparimaali ManU:n verkkoon – katso video!

West Hamin laitapakki Aaron Creswell iski eilen upean vaparimaalin, kun Hammers yllätti Manchester Unitedin kotikentällään maalein 2-0.

29-vuotias laitapuolustaja pääsi kokeilemaan vasemman jalan laukaustaan hyvästä paikasta, eikä Liverpool-kasvatti jättänytkään mitään saumaa David de Gealle. Creswellin hieno vapari vei West Hamin 2-0 johtoon ottelun 84. minuutilla ja katkaisi Ole Gunnar Solskjaerin joukkojen selkärangan lopullisesti.

Ottelun avausmaalista vastasi aivan ensimmäisen puoliajan lopussa osunut ukrainalaishyökkääjä Andriy Yarmolenko, jolle maali oli kauden toinen.

Kuuden pelatun kierroksen jälkeen West Ham on kerännyt 11 pistettä ja seura onkin sarjataulukossa komeasti viidennellä sijalla, tasapisteissä sen yläpuolella majailevien Arsenalin ja Leicesterin kanssa.