30-vuotias maaliruisku Teemu Pukki heilutti keskiviikkoiltana jälleen kerran verkkoa Englannin Mestaruussarjassa.

Norwich kaatoi vieraskentällä Readingin numeroin 1-2 (1-1) keskiviikkoiltana Mestaruussarjassa. Voittomaalin teki Teemu Pukki kauden kymmenennellä osumallaan! Norwich jatkaa sarjakärjessä, kun 19 ottelusta kasassa on 40 pistettä.

Emiliano Buendia vei Norwichin johtoon 11. minuutilla hyödynnettyään Reading-puolustuksen hölmöilyn. Reading sai kuitenkin tehtyä onnekkaan tasoituksen vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun syöttö ja laukaus kimpoilivat Norwich-pelaajien kautta maaliin. Osuma merkittiin Michael Oliselle.

Ottelua oli pelattu 55 minuuttia, kun Norwich sai rangaistuspotkun, jonka Pukki laukoi varmasti sisään, 1-2! Reading ei saanut isoa takaa-ajoa aikaiseksi, joten Norwichille kaikin puolin ansaittu vierasvoitto.

Viime lauantaina Pukki teki kaksi maalia Mestaruussarjassa. Samalla täyteen tuli 100 ottelua ja 50 maalia Norwichissa. Ja nyt siis kasassa 51 maalia. Norwichin seuraava ottelu on heti lauantaina 19.12. klo 14:30, kun joukkue kohtaa kotikentällään Cardiffin.