Valioliigan tiivis pelitahti jatkuu, ja tiistai-iltana pelattiin kaksi matsia. Wolverhampton otti kolme pistettä voittamalla Chelsean.

Wolverhampton kaatoi kotikentällään Chelsena numeroin 2-1 (0-0) Englannin Valioliigassa tiistai-iltana. Voitto-osuma syntyi ottelun viimeisillä hetkillä.

Hyvässä vireessä oleva ranskalaiskonkari Olivier Giroud vei Chelsean vierasjohtoon heti toisen jakson alussa, mutta Daniel Podence tasoitti 66. minuutilla. Ottelu näytti päättyvän jo tasapeliin, mutta 95. minuutilla tapahtui. Pedro Neto pääsi nopeaan vastahyökkäykseen ja laukoi 2-1-voittomaalin.

Tiistai-illan toisessa matsissa Manchester City jäi kotitasapeliin West Bromwich Albionin kanssa. Kaikki tämän viikon ottelut listattuna videon alla.