Englannin Valioliigassa nähtiin keskiviikkoiltana harvinaisen upea ja voimakas saksipotkumaali, kun Sebastien Haller osui.

West Ham ja Crystal Palace pelasivat 1-1-tasapelin Valioliigassa keskiviikkoiltana. Ottelun toisella jaksolla nähtiin yksi kauden tyylikkäimmistä osumista.

Crystal Palacen Christian Benteke vei vieraat johtoon 34. minuutilla. West Ham sai tehtyä tasoituksen 55. minuutilla, kun pallo pelattiin oikealta laidalta rankkarialueelle, missä 26-vuotias ranskalaishyökkääjä Sebastien Haller pamautti täydellisen saksipotkun. Pallo meni voimalla maaliin.

Keskiviikkoillan huippuottelussa Liverpool kaatoi Tottenhamin Roberto Firminon viime hetken voittomaalilla numeroin 2-1. Kaikki loppuviikon ottelut ja alkamisajat löytyvät videon alta.