Italian Serie A:ssa nähtiin keskiviikkoiltana tyylikäs osuma, kun Juventuksen Federico Chiesa näytti osaamistaan.

Juventuksen ja Atalantan välinen ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (1-0) Serie A:ssa keskiviikkoiltana. Avausjaksolla nähtiin hieno maali.

Kotijoukkue Juventuksen Federico Chiesa pamautti 29. minuutilla pallon komeasti oikeaan yläkulmaan ja vei joukkueensa 1-0-johtoon. Atalantan Remo Freuler tasoitti 57. minuutilla.

Juventuksella oli loistava tilaisuus tehdä voittomaali reilun tunnin pelin jälkeen, mutta Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussaan. Näin ollen pisteet tasattiin.

20 joukkueen Serie A:ta on pelattu nyt 11-12 kierrosta ja kärjessä jatkaa AC Milan, jolla on kasassa 28 pistettä. Toisena on paikallisvastustaja Inter 27 pisteellä ja kolmantena kestomestari Juventus 24 pisteellä. Perparim Hetemaj’n edustama Benevento on sijalla 15, kun joukkueella on kasassa 12 pistettä.