Tuplauksen toinen päivä EM-kisameiningeissä

Tuplauksen kakkospäivä menee vahvasti EM-kisatunnelmissa, jonka lisäksi lapulla myös Mestarien liigan karsintaa Helsingistä.

EM-kisojen veikkauskisassa jaossa 500€ + tuotepalkinto!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Eilinen tuplauskuponki upposi sinkkuna, mutta tänään tehdään muutos taktiikkaan ja lyödään kaksi kohdetta liuskalle. Näistä ensimmäinen on Italian jatkopaikka, kun välierissä italot kohtaavat Espanjan. Kuten kerroinasetelma 2.57 – 3.14 – 3.20 tässä Coolbetin Päivän Pelissä kertoo, on Italia aavistuksenomainen suosikki tässä Wembleyllä pelattavassa kohtaamisessa. Sen verran vakuuttavaa on Roberto Mancinin suojattien meininki ollut jo hyvän tovin, että uskalletaan luottaa Azzurrin ryntäävän tästä kohti finaalia. Espanja on ollut pelillisesti kuitenkin vahva ja tasainen vääntö tästä taatusti saadaan.

HJK avaa urakkansa kohti Mestarien liigan lohkovaihetta kohtaamalla montenegrolaisen Buducnost Podgorican kotikentällään Helsingissä. Homman kuvio pitäisi olla selkeä, ensimmäisessä osassa Klubi jyrää tarvittavat lukemat taululle ja toinen osa käydään pelaamassa alta pois. Suoran voiton kerroin on suhteellisen kesy, mutta niin se kuuluu tässä tilanteessa ollakin. Kelpaa mainiosti osaksi Tuplausta.

LYÖ VETOA!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here